CAMERABEVEILIGING

 

 

WAAROM VIDEOBEWAKING PLAATSEN?

Beveiliging is geen overweging meer, maar een must. Het correct ontwerpen, installeren en instellen van een goed videobewakingssysteem is specialistenwerk.

P&M Technology beschikt over deze specialisten en ervaring. Wij bekijken samen met u hoe we uw woning/ gebouw optimaal kunnen beschermen. Onze apparatuur biedt de beste beeldkwaliteit en videoperformance voor zowel zakelijke als particuliere toepassingen.

EEN GREEP UIT ONS GAMMA

Avigilon

Staat letterlijk voor “Om voortdurend alert en waakzaam te zijn”.

Dit bedrijf, opgericht in 2004, is marktleider op gebied van high-definition surveillance oplossingen. Hun HD netwerk video management software en megapixel camera’s met ongeziene beeldkwaliteit zetten een nieuwe standaard in de wereld van videobewaking.

Avigilon is gebaseerd op een open architectuur zodat uw installatie op een efficiënte manier uitgebreid kan worden. Deze systemen worden vandaag de dag ingezet op verschillende plaatsen gaande van publieke instellingen, stadions, casino’s tot retail-omgevingen en ziekenhuizen.

 

UTC
Het videobewakingssysteem van UTC maakt deel uit van een reeks producten die vallen onder UTC Fire & Security, een totaaloplossing op gebied van beveiliging en brandveiligheid.

De producten zijn eerder gericht op particuliere klanten en KMO’s en staan garant voor kwaliteit en gebruiksgemak.

Contact

  Adres: P&M Technology bvba
Steenweg 3 / 501
3540 Herk-de-Stad (Berbroek)

  Tel: 013 / 46 10 00

  E-mail: info@p-m.be

Fax: 013 / 44 44 03

Gecertificieerd installateur: